installatie
Home  -  installatie

De installatie van de Fluffo-softpanelen is eenvoudig, snel en schoon. Geen probleem, je kunt het zelf doen. We bieden altijd installatie-instructies voor verzendpanelen.

Inhoud: 280ml

Kort samengevat: lijm die we leveren in cartouches, zoals siliconen of acryl, knijp met een montagepistool op de omtrek van het paneel, zet het op de muur, druk licht en klaar. We hebben ongeveer 30 minuten om de positie van het paneel te verbeteren. Het is heel eenvoudig.

ZIE DE FILM: montagehandleiding Fluffo SOFT

We bieden hulp en advies tijdens de montage. Bel ons op elk gewenst moment op +48 502 552 392, we zullen helpen, voorstellen.

In Polen kunnen we onze panelen ook voor u samenstellen. Neem contact met ons op om de details te bespreken. 

FLUFFO IZO – GELUIDSISOLATIEPANELEN

Installatie van Fluffo IZO-panelen is niet gecompliceerd. Kort gezegd: breng de lijm aan met een brede verticale en horizontale strook over het hele oppervlak van het paneel. De afstanden tussen de kleefstrips moeten ongeveer 3 cm zijn. We lijmen dit paneel tegen de muur en drukken het met de hele hand. Als we de juiste lijm gebruiken – ondanks het feit dat het paneel behoorlijk zwaar is – zal het niet vallen.

We rangschikken de panelen vrij dicht naast elkaar, zodat er geen ruimte tussen hen is. Het is belangrijk om te onthouden om de Fluffo IZO-panelen te gebruiken om de hele muur te plaatsen waar de geluiden doorheen dringen.

Panelen aan het plafond en loodrechte wanden kunnen eenvoudig worden gesneden – alleen een scherp mes, bijvoorbeeld: de zogenaamde bekleding.

Op uw verzoek kunnen wij ook zorgen voor de montage van de panelen. Neem contact met ons op, wij zullen deze service waarderen.